17 April 2011

LYN T-Shirt Design Competition 2011


Hari itu Lowyat ader buat competition pasal LYN T-Shirt Design 2011.
Pastu aku mencuba nasib dan submit design aku sendiri.

Daripada 160 submissions, lowyat telah pilih 14 finalist.
Memang aku tak sangka yang aku akan terpilih masuk final 14.

One step closer to winning RM5000 in cold hard cash.
tapi bagi aku sumer design lain memang power tahap shitbrix!

Bagi aku masuk final 14 tu dah satu bonus bagi aku.
Sebab dulu aku banyak gak buat freelance pasal design2 ni mcm baju,poster,banner,collage,menu template,business card etc tapi time masuk UPM dah jarang2 buat dan tak sehebat dulu sebab tenet kat UPM slow mcm tahi zirafah! hahah!

Pastu duit2 freelance aku dulu, aku melabur dalam game online hahahahaha! nak kuat punya pasal!

Kepada ahli LYN, jangan lupa undi aku pada hari isnin ini :D


Ini design aku.


bahagian depan


bahagian belakang

6 comments:

ehyeke.com said...

smart r bro..

whitelover said...

whoa..! :)

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

THE ZUL said...

@ehyeke
thanks brah!

@azwa
:) undi!

thanks and will do :)

iFFa said...

Smart.. nk undi tapi malangnya i'm ghost reader kat lowyat, tak register pun huhu~

p/s: lain kali ada pertandingan reka baju kat opis, bleh minta tolong neh :D

THE ZUL said...

boleh2 nak reka baju drebar bas pon boleh hahaha