20 November 2010

Back to where i belong.



back to where i belong.

Hantarlah aku kat maner-maner pun.
aku pasti akan tetap merindui rumah aku.
biar tidak se gah maner.
namun, kesan dan pesona aura rumah aku,
cukup membuatkan aku rasa tenang dan bahagia.




di kesempatan ini, kami warga kerja TZW n TZW News
ingin mengucapkan selamat bercuti kepada yang sedang, telah dan bakal bercuti.
aku balik kat rumah aku pada hari ini,
iaitu 20 november 2010.
Kami sebagai warga kerja TZW akan terus-menerus
memberikan segala liputan berita-berita auta dan berfakta yang hangat kepada anda semua.




Hari ini, exam aku menutup tirai dan dengan rasminya
aku balik kampung.
dan
ingin
menenangkan fikiran aku
yang tengah bergelora ini.
selamat bercuti kepada semua yang sudi membaca blog aku ini.
pandu cermat ingatlah orang yang tersayang.
guna laluan kiri jika tidak memotong.
matikan enjin mesin basuh sebelum memulakan perjalanan anda.

.
.
.
.
.
.

9 comments:

MrAbey89 said...

Aku suke mu tulis perkataan "balik" atau "back".. Aku dah memendam perasaan "back" ni.. Esok dude!! Woo Hooo..

Rosliza Roslan said...

dtg jenguk

iFFa said...

boleh tak jangan post entry bab balik kg neh... sensitif tau ..
weiiii ak pun nk balik jugak. jom tukar cuti :P

THE ZUL said...

@abey - selamat bercuti diudd i heart samarahan
liza - thx sbb jenguk :)
iffa - hihihi last balik hari raya aidilfitri....2 bulan kot baru blik ni

whitelover said...

eh eh!
DSC04217 :)

THE ZUL said...

bia... bia ar ;D

whitelover said...

eh eh!
DSC04217 comeinye huhehe :P

.::: Princess MOMOY :::. said...

Selamat bercuti =)

THE ZUL said...

@whitelover - yer! dia mmg comey ok :)

@Princess - selamat bercuti Puteri momoy :)