04 January 2011

Tekanan@2011



Dah lama aku tak buat entry pasal tekanan perasaan.
Seriously, aku tgh under-pressure! tekanan jiwa, morale down dan sebagainya.

Morale tengah down gila-gila sampai bawah tanah sebelah dengan mantel bumi.

Lambakan Masalah jatuh gedebuk secara berjemaah.
Sabar-sabar, tunggu minggu depan tengok jadi camne.
kalau macam tak berapa ok, aku terpaksa guna Plan B.

Tengah berfikiran positif dan membaluti diri dengan suasana persekitaran yang positif.

"If you're not a part of the solution, please GTFO"

Tegas bukan berertinya marah.

12 comments:

shindosai said...

mad nor slalu pesan ..kalo hati tak tenang..banyak2 kan istifar..
bace selawat..

chillex dude..
aku ader..

iFFa said...

aik baru buka sem pun dah tension?.. ape kes ni pakcik?
rileks2 jgn stress sangat, walaupun liverpool dah pintas newcastle, tp point masa same.. don't worry coz liverpool kurang 1 game dar nc :p

TSYA'Z (~_^) said...

stress?? hehehe......blom mula study lagi dh tekanan...mcm mane nk abeskan 1 sem ni kalo stress dri awl2 agi...hehe....

Mohd Azmi said...

Zul..dengar cerita awak nak tukar course ke masscom....betul ke?

whitelover said...

zul..! minggu kebolokan skali skala :) org veteren kne wt bolok sket..baru ceria idop

THE ZUL said...

@bal
0hh thx balll..esk kelas pagi jgn lupa...blogger ponteng ramai2

THE ZUL said...

iffa - hahaha sem ni tensen banyak. newcastle dgn liverpool tgh bersaing utk mid table position kot. hahaha

THE ZUL said...

T'SYAZ - ohhh noo, sem ni tahap ketensionannya luar biasa skit..serius lolol

THE ZUL said...

jimmy- yer betol. tp tgk lulus ker x permohonan aku tu

THE ZUL said...

azwa - orang veteran ya? hahaha..tapi sem ni masalah dia agak berganda skit, simply worst sem ever in my university life.

MrAbey89 said...

Masalah ini susah untuk diselesaikan..
Bak kata 2 pepatah dibawah:

1. "Sudah jatuh dan patah kaki dtimpa tangga besi"
2. "Kaki kat mulut buaya, kepala kat mulut singa"

THE ZUL said...

sudah jatuh ditimpa lif blok baru fsktm.