31 December 2010

2010 : Year of corrupt and love.

2010 sudah hampir melabuhkan tirai. Kurang daripada beberapa jam 2011 akan datang dengan wajah penuh suci dan innocent.
1/1/11
merupakan tarikh cuti aku abes dan kena pulang ke UPM. Comey kan tarikh tu.

Sorotan 2010 bagi aku bersifat yo-yo, ader yang best dan ader yang tak best.

Year Of Love and Year Of Corrupt merupakan tema 2010 aku kali ini.



YEAR OF DEPRESS

Tahun ni agak depress bagi aku. Words cant describe with my misery. Aku harap 2011 menjadi turning-point bagi aku untuk memperbaiki prestasi aku terutama dalam bidang akademik!

Aku harap keseronokkan belajar dapat ditafsirkan dan diimplementkan pada tahun ini.



YEAR OF LOVE

Memang tidak disangka-sangka, hampir 23 tahun gah dengan status single, akhirnya status mahal single perawan itu hilang dan melayang-layang di awangan biru.

Memang tak disangka akhirnya berjaya juga menemui cinta hati pada tahun ini. Proses pengoratan yang agak nakal dan terpaksa melalui fasa-fasa yang agak menarik dan tertarik.

Dengan itu, aku melabuhkan tirai 2010 dengan perasaan gembira dan bercampur sedikit kegundahan.

15 comments:

whitelover said...

singgah sini saje kasi penuh comment

THE ZUL said...

hey azwa! huhhhee!

iFFa said...

uit...watla entry khas cmne proses pengoratan dilangsungkan.. hahaa ^^

THE ZUL said...

hahaah menarik idea tu. nanti kalu mood dlm keadaan terbaik aku wat :P

whitelover said...

ok..itu entry menarik. sanggup dop tido sebab tunggu entry tu.

THE ZUL said...

Ohhh sabar2 mood x stabil lagi ni nanana :P

a_a said...

blik upm kem salam sama pak guard yang jaga kat sampan...
=]

THE ZUL said...

pak gad jaga sampan mane tu haha

.::: Princess MOMOY :::. said...

year of love ?
ingatkan year of studies...haha...
Saya Blogger TERENGGANU
MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

THE ZUL said...

hihihi year of study tahun ni :)

TSYA'Z (~_^) said...

hahaha.......proses pengoratan tu sah2 bnyk entry kan????

THE ZUL said...

hahaha itu dlm in the making :)
x publish lagi

a_a said...

pak gad yang dekat sampan 2 la..main gate..adoi..ape student upm tatau sampan neh...ke org ain pggl lain..aku pggl smpn...

a_a said...

*lain

THE ZUL said...

ooo ko pggil sampan tu hahah..aku pggil entrance minangkabau :p