17 September 2010

The Winter will never forget The Summer.






















Salam semua......

The Holiday is getting shrink, i pleaded to get more brink between my holiday and my study. To be honest, i've to unmask my hypocrite mask and say i'm a lazy person by nature.

Going back to UPM tomorrow on 18 september 2010. The vanity of times really made me fell woe. The purge of "Korap" attitudes is actually started phase by phases.
The clock is ticked away , i am who i am. It's very hard to me to get used as a Changed man. The emphasis here is apekejadah aku gi speaking dlm blog aku ni hahahaahahaha

okay2 calm down, cuti raya dah abis bagi aku raya taun ni xder beza dengan taun lepas, cuma aku berasa makin berumur hahaha. Agak letih beraya tahun ni kerana penat berjalan dari pagi sampai malam tapi itu bukan alasan untuk mengeratkan ikatan ukhwah sesama muslim. Setahun hanya sekali, cuti dalam 2 week jer..tapi ok lar agak enjoy walaupun hari2 aku duk ZZzZzZzZzZzZz.

Kuliah dlm 1 month++ pastu abislar x lama kan. Pastu exam plop arrr aper lagi nak tulis niii.Cukupla setakat ni kot, pagi2 ni aku kering idea nak tulis aper hahahaha. Rasa mcm skema kalu aku cakap "diharapkan aku dapat belajar bersungguh2 time exam akan datang owp".

Diharapkann my darlim bersedia untuk menempuhi alam transnasional selama 7 jam pada esok hari, agak seronok balik naik bas sejak akhir-akhir ini.

The Winter will never forget The Summer.

7 comments:

whitelover said...

The Winter will never forget The Summer. ---> title post yang agak menarik :D

THE ZUL said...

need ur help Summer! tonite! =P

whitelover said...

will help the winter but not tonight..!

THE ZUL said...

18 sept consider as tonite darl!

whitelover said...

ermm~
perlu ke eyy~

THE ZUL said...

azwamurni azwamurni....azwamurni nak nnakkk ! :D

whitelover said...

bolok..~
zul wt main wt korap ke awek ye~