06 September 2010

aku pun dok tahu....

hello sumer,dah isi minyak motor ke belum?

aku sampai Terengganu pada 3 September 3.55 a.m .

aku pun dok tahu.
perjalanan balik KL-KT rasa macam biasa jer, xlar penat sangat.

aku pun dok tahu.
balik jer rumoh pa ceroh tido tido n tido, sedor2 aku tgk hari ni dah 6 September....

aku pun dok tahu.

tiba2 jer aku beli tiket balik awal. skala, kalu boleh, nak balik lewat lagi.

aku pun dok tahu...
aku x rasa excited sgt nak beraya, mgkin aku byk sgt berfikir sejak akhir2 ini.

aku pun dok tahu.
kenapa cuaca di terengganu sangat sejuk smpai aku tdo sangat nyaman.

kepada Azwamurni, terima kasih kerana sanggup melayani karenah saya dalam bas tempoh hari. Sesungguhnya, 7 jam itu sangat best hahahahaa. Fikir-fikir punya fikir dan fikir, kesian la plop tapi nak buat macam mane, anda sangat comey di dalam bas transnasional.

aku pun dok tahu.

17 comments:

whitelover said...

zul kekorapan tatkala winter menjelma

THE ZUL said...

winter, saya jadi sejuk dan awek saya jadi mangsa

whitelover said...

kim slm skali ke awek

THE ZUL said...

bereh2..nnti sy suh dia buat blog satuu

p/s : awk dh berpunya ke lum :P

whitelover said...

oh btw..suruh awex add fesbuk..bleh usha fesbuk die

THE ZUL said...

dia xdop cd installer fesbuk..xper nnti saya tlg installkan..
:)

whitelover said...

ler..korap sgt awek die xdop fesbuk

THE ZUL said...

biar la xdup fesbuk pun...bahaya..nnti dia kena ngorat ;D HB plop saya nnti.

whitelover said...

owoh..berat ngat sapa ke fesbuk xdop..kuno2..! doh ye xdop myspace ke frenster ke tagged ke nape2 agi?

THE ZUL said...

parah kabo awek aku kuno...berat nanang mu whitelover hahaha...xper2 esok dia buat friendsterbook.com pastu 10 blogs...skill mecok.

whitelover said...

doh tekpom xdop fesbuk fresnter myspace..zmn lenim org lain ade blake mende2 gitu..awek ye sorg je hop kuno xdop..ahaha..sian ngat awek ye

THE ZUL said...

berat la mu main kutuk2 awek aku ni whitelover...adoi...xper nnti aku suh dia daftar sumer website social dlm dunia ni.....pastu whitelover kena accept dia as friend...ok?? blog suh dia buat 20 butir.

whitelover said...

owoh skali skale kutuk..dop jadi guane pom op..awek2 lenim canggih blake ke guane abg long~

THE ZUL said...

yer ahh..tp xper lar whitelover pya perspektif gtu....xper nnti suh awek saya daftar benda2 alah gitu...tp dia kabo nak pakai gambo whitelover...cmne tuuu?? timkai.

whitelover said...

dop patot nk pkai gmbr org..kabo ke ye jgn berat nanang ngat~

citah bukan mazid said...

zul,aku ske ayat ko yang second last tuh..haha

THE ZUL said...

hahaha second last yg maner 1 mazid ehh citah..hahaaa