19 September 2010

Force-Mode kembali........

Selamat kembali ke kuliah.

Force-Mode
kembali yang memaksa kepala aku ni untuk study study dan study.
x byk subjek aku betul2 minat sem ni. Sem 1,2 and skrg 3 masih belum wujud lagi multimedianya. Multimedia itu sbg nama jer kot sekadar di pinggiran.

Mcm biasa, tiba di UPM pada subuh pagi ahad dlm 5.12 am kot bersama my darlim lim lim lim. Dlm bas mcm biasa, aku suka duk kacau2 dia hahahahahaha. So perjalanan xlar menjadi bosan. Setelah menghampiri sempadan KL, hujan turun. Lagi bertambah UP UP kesejukan aku tapi xper, my darlim aka the summer ader. So xder la rungsing sangat (up up sayang!) . Bas trans 1 tingkat x sesedap 2 tingkat. Kerusi 1 tingkat tu, tidak memenuhi kriteria aku nak, keras! sakit kepala aku duduk!

sampai jer kt KPZ, trus aku kemas2 sumer barang aku, simpan dalam locker, solat subuh then "degummmmmmmmm" hempakan kepalaku dibantal yang diserikan tilam yang empuk melayari diriku ke alam Tidur!

cuti 2 minggu sekejap sgt tp xperlar, pertengahan November boleh balik lagi!
i hope The Summer will never dissapoint The Winter, i really meant it.

aku menulis entry ni di kala kepala mengantukkk dan bakal tidor awal.

7 comments:

whitelover said...

"i hope The Summer will never dissapoint The Winter, i really meant it..."
xplain seminit~~ :)

THE ZUL said...

skilll yer nak suh explain leni...

errrr malular azwaaa nk xplain sini teeheeee....... *azwa tlg faham sendri la :D*

whitelover said...

piye auu nme azwa o0~ silap org nim...

THE ZUL said...

hmm nakal lagi yer...up up up animasi!! tiada toleransi dah..
bye (skill bye)

whitelover said...

humph..! skil gitu lenim op op..!

THE ZUL said...

skill gitu...time balik skill gitu gop op op..so sama2 menggitukan skill itu.

whitelover said...

skil xdop toleransi op~
korap ngat gitu..
sian ke awek