26 September 2010

tiada apa yang menarik....


























tiada apa yang menarik untuk dikongsikan kepada semua.


sebab 'life' aku kat sini agak terhad dan gloomy.
89% masa banyak dihabiskan dalam bilik bersama seorang roommate dan sebuah laptop yang dilengkapi dengan kemudahan maxis broadband.

Semalam ader mini event bersama my darlim and my roommate.
pergi ke dewan besar UPM sbb nk tgk bunkface perform. Kira ok gak lar, skali skala keluar dari kepompong bilik. Sampai dlm 9.30 malam dan balik pada pukul 11.32 malam. Hazami pn ader skali. Time dia nyanyi lagu winter sonata, aku berada di awangan kejab. Dok tau bakper :D

Agak hampeh sebab xder makan2 lepas tu, just untuk VIP2 jer. Pastu time nak balik kami (aku,darlim and my rumek) singgah ke McD utk membungkus makanan. Agak menarik dgn menu baru Fries with cheese powder. Aku beli set yang ader :-
air pepsi(L)+fries with cheese shaker dan double cheeseburger, abis dlm RM10.30.
sorry xder pic. Sbb camera aku quality 0.00003 megapixels. Tggu ader kewangan aku cari hp baru, sbb x syiokkk berblog tanpa pictures!

Berbalik pada isu pokok.
Apa yang paling dirisaukan adalah test OS esok. Lecture suruh baca 3 chapters. Chapters 5,6 dan 7 dan hampir 280 slides utk ketiga2 chapters tu dan ia belum dibaca oleh aku, typical me, baca last2 minutes hmmm! makin lama,makin boring plak subjek yg aku ambik dlm kursus aku ni.

Sebenarnya, aku tgh countdown nak balik rumah pada 20 november nanti. Skrg baru 26 september. Aiya! lama lagik! tp xperla, settlekan dlu tanggungjawab aku kt UPM dlu.

11 comments:

whitelover said...

ade gmbr iklan mekdii..gmbr a tale of lvoe..! haha

THE ZUL said...

nak..nak tgk gop!

whitelover said...

budak kecik tu suke lagu iklan aka sheila majid~

THE ZUL said...

budak kecik tu menarik!! suka saya animasikan dia...kesian gop kdg2

whitelover said...

huuurrmmmpphh..! zul memperkotak katikkan beliau kot~

THE ZUL said...

beliau yg katik sedap diperkotak katik........

whitelover said...

wuu..!
sian ke awek main wt gitu..berat la zul

THE ZUL said...

biarlah!! dia pun galop gop...awak jgn wak galop gitu.. ker boipren yer...

whitelover said...

hu..!
doh biar ar nk wt galop ke piye2 pom op..ke boypren ye pom

THE ZUL said...

ke boipren tu boleh dipertimbangkan :D sebab dua2 galop..so jgn kabo ke boipren jer berat....dia pn berat berkati2 jugop....

whitelover said...

err..rasenye dop berat mne gop~~ ringan jee die