01 September 2010

Perihal kisah aku yang abstrak.

Okay sumer, dah makan belum? mesti dop lagi sebab kita masih berpuasa owp.

Okay kelas abis awal. Ari ni kul 11 kelas Lab SE batal.

mggu lepas, aku rasa nak makan GCB double. So aku tunaikan malam semalam bersama roommate. Makan punya makan punya makan, tiba2 dop sedap plop GCB versi double. Aku pun heran kenapa tiba2 jadi x sedap, misteri sungguh.

esok dah nak balik. 2 september, so aku nak rehatkan minda aku penuh kekusutan ni kat rumah, berilah aku ruang utk berehat okay plsss.

tgk jam baru kul 11.56 am. ohh hoor, barang x packing lagi. Rilek lu diub awal lagi ekpun, ak pn x tau nk wak mender time2 gini. So di kala ni aku cam biasa buat penjelajahan blog ker blog sambil mengutip output2 berguna.

Motor RXZ ku mengalami masalah brek sejak akhir2 ini, x brape nak makan breknya. Menurut kawan aku lagi, tayar motor aku sedikit merekah.

Cabal dah update skill baru tp new client bugged dgn new update la plak.

Petang ni majlis berbuka bersama2 warga KPZ.

Baju raya x cari lagi, x kisah pun pakai baju taun lepas janji menutup aurat.

aku x tido lagi dari semalam.

ape lg nk bgtau korang lg erk.

mgkin aku akan tido 1 jam lagi kot hahaha.

best tul bilik aku, bila tutup langsir jer cuaca dlm bilik agak sejuk dan gelap2. I really like it!

mata belah kiri aku rasa sakit2, mcm ader "benda" msk lar, adoiii

duit dlm beg aku ader less than RM50..

minyak motor aku ader lg 40%.

duit dlm bank below RM500, aku pun jadi heran ia jadi surut secara mendadak!

satu lg rambut aku ni cpt benar panjang. Mggu lepas baru jer gunting, ni kena gunting lagi ni sblm raya kottt.

5 comments:

whitelover said...

ceritera dari die

THE ZUL said...

ader by lg nim...tp xleh kabo sumer heee

whitelover said...

ce crite sket

THE ZUL said...

tggu sequence dia lps cuti ini ya darlim ;)

whitelover said...

ade sequence gop ke..bleh wt sinetron nim