25 July 2010

Berhentilah....tolong berhenti......






















Pada pukul 8.28 pm, aku kelaparan.
hari ni just minum sekotak air kotak yg berharga RM1 yang berperisa laici.

hari ni, hujan start dari petang x berhenti2 lg. Perut pun meragam.
kalau 9 mlm++ kalau x berhenti gak, aku terpaksa redah hujan ni.
bateri dlm badan aku tinggal lagi 2 bar. lepas 2 bar aku akan kiok due the starveness.

aku baru jer re-subs maxis BB sbb USPOT block sumer proxy.
so terpaksa lar re-sub balik sbb tanpa Internet hidup aku akan jadi boring.
bila boring sgt2 aku akan tido.

x lama lagi kita akan berpuasa, rasa mcm baru jer raya kan.
Rasa mcm, baru jer semalam aku gi beraya.
Rasa mcm baru jer semalam aku makan lemang.
Rasa mcm baru jer semalam makan nasi kunyit ayam.

tiket balik raya x beli lagi ni. Xnak lar jadi mcm sem2 lepas.
beli last2 minet. Last terpaksa naik bas kilang. Kalau dekat xperla jugak.
ni smpai 7-8 jam dlm bas.

kpd junior2 yg baru menempuhi alam Universiti, belilar tiket awal2.

4 comments:

whitelover said...

beli payung se lain kali..ke nk suruh mekwa tlg payungkan sapa ke meribraun..gituu~

THE ZUL said...

mekwa tlg payungkan pls....i loike forever n ever

whitelover said...

forever n ever u..i like u

THE ZUL said...

wub wub azwa...fasa 2 orientasi