21 February 2010

sem 2 = sem maut.....

sejurus melihat subjek kalkulus, hatiku gundah gulana.
"Oh no....not this shit again".

kelas dia pun aku masuk boleh bilang dgn jari ape nak jadi dgn aku ni, dah la kelas time pagi sebab jadual hidup aku ni ikut time zone eropah.

tolonglar, cepatkan abis sem ni harap2 lulus kalkulus hendaknya aminnnn.

7 comments:

-ROCKprincess- said...

haha...
tahu xper...
tp every sem that comes will be tougher than the last one..
huhu...

takot plak nak amek kalkulus next sem...
huu...

THE ZUL said...

kalkulus tu x susah maner kalau minat....tap aku ni mmg jem dh bab2 matematik.

Mohd Azmi said...

Kalau tak nak susah masuklah UniKL...math sini lebih senang dari math Encik Fadhil wooo....cayalah...sem lepas math dapat A,padahal masa diploma dulu tak pernah dapat A math.

Mohd Azmi said...

apa pun alasannya....bila bertemu aja dengan math...buat aja tutorial yang diberi.InsyaAllah dapat markah tinggi.

THE ZUL said...

bagus jimi...andalah yg kami cari...thx 4 advices jimi austin

Afzainizam said...

Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

THE ZUL said...

ok nizam thanks for stopping by....
nnti aku lawat blog ko