29 August 2009

Theme terbaru blog aku!! World Of Nature

terasa bestnya surf internet di rumah sendiri.

sempena merdeka ni, aku dgn selambanya mengisytiharkan cuti
untuk diri aku sendiri. Bermula pada hari Rabu sampai isnin ni(merdeka).

memang best berbuka di rumah, segala hidangan telah siap untuk dimamah berbanding
di UPM kerana terpaksa naik turun kolej-fudkot utk membeli makanan dan bersesak menceduk lauk pauk.

so kat sini aku banyak skit lepak dpn pc kat rumah aku ni.
plus line sini agak laju dan x down.

so aku telah menukarkan theme blog terbaru aku dan aku rasa kena dgn domain blog aku ni
yang bernama "THE ZUL WORLD".

unsur2 kesenian melalui pencorakan theme pada kali ni memang kena sgt dgn domain blog aku ni. Unsur2 keduniaan boleh dilihat pada pencorakan theme kali ni

tahniah kepada aku dan pereka cipta theme kali ni.

13 comments:

sjsm said...

zul punye theme mmg always superb..x g2 ke nih?

THE ZUL said...

hahah thanks sjsm =)

TSYA'Z (~_^) said...

hehehe nice theme....cntik and simple...padan la kot nan tuannya kan?..hehehe

bestnye dpt buka kat umah...aku tgu nak blik raya baru dpt buka kat umah...sedeyhnye...

THE ZUL said...

haha thanks2

ala rileks lar....masa skrg cepat jer..
pejam celik..esok dah raya =)

kimie said...

pergh.... GIGIH giler theme...
kamal mesti suka...ni link blog kamal. Moga korang bahagia...
http://strawberrymasin.blogspot.com/

THE ZUL said...

wakakaka...lawo giler alamat blog dia..

aku harap mu dgn mat nor x lg bercakaran ala2 percakaran borneo.

whitelover said...

wo0..macam msuk ke alam mimpi jek header tuu~

THE ZUL said...

yeah...itulah yg saya ingin tonjolkan wahai azwa =)

iFFa said...

theme baru plak~ yeay thezul in wonderland :p
upm cuti sem ke atau ko pandai2 amik cuti sendiri?..

THE ZUL said...

lololol

UPM cuti merdeka..lalu ku mengisytiharkan cuti sendri wahaha...17/9 ni balik pulok

iFFa said...

mung nih sejak bila kena homesick?.. ak balik ganung 19hb. Ntah sempat ke dop buka pose ngan family. Jalan kompen jem giler..
p/s: raya nanti mai le umah yerp wahai sedaraku..hahahaha (cam tak caye je mung nih sedara ak..)

THE ZUL said...

hahaha sejak dok leh main cabal..aku jadi homesick.....

hahah insyaAllah..kot2 terjumpa kat rumah tok cu

cubicubi said...

oit...xley nk follow..