19 August 2009

Nikmat Cyberlab KPZ


Aku tinggal kat kolej KPZ. Aktiviti kolej ader jugak lar join skit2.
pastu aku ambik job sbg penjaga cyberlab, ni antara nikmat2 yang terdapat di KPZ.
sbb kat cyberlab x ramai datang aku jaga start pukul 9mlm-11mlm.

apa yg plg best jaga lab ni psl aku leh download sewenang-wenangnya dgn speed yg agak menghairahkan.
speed pn leh tahan gak dan aku tak boleh tahan.

main plak sampai ke tahap MB/s sbb rumah aku setakat 100-200 kb/s jer aku aper lg dah jumper sarang pengdownloadan. So sedut lar puas2 sampai kadang2 aku xtau nak download aper dah, tp mmg best arr sbb x ramai yg guna.

11 comments:

freakinshark said...

antara nikmat kelazatan di UPM yang tak terdapat dalam mana2 U lain..hehehe...

freakinshark said...

anyway..posing anda sangat menghairahkan.... T.T

THE ZUL said...

nikmat speed membuatkan aku speechless =.=

iFFa said...

lepas ni ak tolong iklankan kpd penghuni kolej KPZ supaya pi cyberlab ramai2 supaya speed download anda berkurang..huhu.. opsss terniat jahat la plak :p

dlm bilik kat kolej tu dpt line tenet dop?..(bukan kat cyberlab)

THE ZUL said...

hahahah, nyesal aku reveal speed cyberlab sebenar...
habislar...satu kolej serbu cyberlab mlm ni =((

wireless mmg dpt dekat blok aku....kalau yg top floor lowwww signal....kalau aras aku mmg excellent lah!!

whitelover said...

eh eh,..cc kpz buke..beta punye kne tggu zmn perang ke 7 agoknye bru buke..lol

THE ZUL said...

yeah...mari lar kpz...di buka setiap hari kecuali 12 tgh malam-subuh

whitelover said...

cc d k14 nmpk cm kecik je..haha..tpi ape2 hal awok2 kolej tradsnal mmg cun r..jeles daaakuuu menengoknye, haih~~~

THE ZUL said...

@azwa
awok2 kolej tradsnal mmg cun r?
maksud anda awek2 sumer lawo ker sana xD

whitelover said...

awek2 diorg pom cun2..cari sorg awex pos ke k14..haha

THE ZUL said...

hahahah azwa nak awek2 cun yer heee =)

nanti aku htr depan bilik