09 April 2009

Tag dari Iffa mari menjawap bersama AJK Surau



sempoi gak main tag2 ni serba sedikit orang leh tau personaliti kita kan
ok, thanks Iffa sebab sudi mencuit aka TAG aku.
mari kita menjawab dengan penuh kesyahduan.

1.Bekas kekasih saya adalah :
since 1987 aku xder awek lg....hebatkan...bilif it onot....

2.Saya sedang mendengar :
lagu tema sendayu tinggi

3.Mungkin saya patut :
tgk bola sebab dah nak start

4.Saya suka :
duduk depan pc,internet

5.Sahabat-sahabat baik saya :
ak list yang aku slalu lepak dgn aku....Paih,Ehsan,Syahmi,Shahrir dan sumer2 member2 lama UDM yg chat dlm ym,fs dan sebagainya..member2 dlm cabal,silkroad,VSN,putera,lowyat

6.Saya tak paham :
kenapa 1+1=2 dan bukannya 11

7.Saya kehilangan :
so far xder benda yang hilang lagi

8.Ramai yang berkata :
motor aku leh drive atas sungai

9.Makna nama saya :
putera raja kot.....

10.Cinta itu adalah:
lumrah hidup

11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
membunuh nyamuk di dahi pak abu

12.Saya akan cuba :
siapkan quest dalam cabal chronicle

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
forever

14.Telefon bimbit saya :
dicas dan bateri kongggggggggggg

15.Bila saya terjaga dari tidur :
saya akan pergi toilet

16.Saya paling meluat apabila :
orang kejutkan dari tdo har har har

17.Pesta/Parti adalah :
majlis silaturahin

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
kocheng lah aper lagiiiiiiiiiiiii

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
12-18 time tu aku aktif dalam bolasepak..tp skrg byk main bola guna keyboard

20.Hari ini :
ku datang riang...tersenyum buatku senang

21.Malam ini saya akan :
main cabal lagi hahahahaha

22.Esok pula saya akan :
bernafas dgn betul

23.Saya betul2 inginkan :
pekerjaan yang tetap dan best

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
aku ternampak imej yang sgt mengujakan...iaitu imej aku sendri lolz

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
snooker,karaoke,jamming tu jer aku belajar time cuti ni

26.Makanan Barat atau Jepun :
western fuddddddddd

27.Bilik yang terang atau gelap :
bilik yg gelap if nak tdo

28.Makanan segera adalah :
burgerrrrrrrrrrrr

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
AFK tgk gusti

10 comments:

sjsm said...

zul ni mcm2 la...

THE ZUL said...

hahaahaaahahaha

iFFa said...

aishhh nape la letak pic air+aiskrim tu.. terliur betul tgk time ngah2 malam gini...

THE ZUL said...

hahaha saje jer nak kasik terliur wahahaha

Bedu said...

(membunuh nyamuk di dahi pak abu)
ko pn layan ahha jgk..

ikan bawal ikan senangin
jom kita makan angin..

THE ZUL said...

hahaha

saya tgk pakcik ni..songkok tinggi lagi daripada otak

qiilans87 said...

tu ayat aha tu zul...hahaha..sila ler usha blog aku..new look..=P

::ainbutterfly~ said...

hahaha...lawok betoi..

pink_butterfly said...

eskrim tu....

sungguhhhh...mengujakan!

THE ZUL said...

yeah hard to resist it babe ;)