19 April 2009

Gambar2 menarik kucing !!!



aku xder idea nak post aper dlm blog aku ni.
so aku nak letak gambar2 menarik tentang kucing.

yeah, im #1 cat fan xD

kadang2 picture might worth than 1000 words.


[click picture for bigger view]







Askar Amerika pun peminat cat gak.



Anjing selamatkan kucing yang lemas.

16 comments:

whitelover said...

ark..cutenye gmbr kucheng hop ats skali tu..
bebaru neh kocheng bermata biru itu ari da mati daa~ isk~

qiilans87 said...

ha wawa??
hop??
hip hop eh??
kih3...
zul the cat man..ahaks

sjsm said...

zul the cat man?ahaks...cam menarik je bunyiknye...

freakinshark said...

zul..

bukan tu askar ISRAEL ke?
tapi pix paling best mase mamat tu pegang kucing yang banyak tu..mane la mak kucing tersebut?bapaknye pun same,dah terberanak tak nak jaga..wakakaka

iFFa said...

ape kate kalu letak pic aksi2 kucing kat umah mung yg tengah beriadah main bowling tu...

THE ZUL said...

@azwa
ye ker azwa :'( ciannya

@qilans,sjsm
yeah u right ;)

@shark
ha'a..silap lak...
amerika kaler cam kelabu kuning skit

@iffa
kucingku di rumah sudah di buang ;'(

iFFa said...

eh semua ke kene buang?.. ari tu tulih nak buang mama kucing je..

TSYA'Z (~_^) said...

hurmmm cumel nye kucing tu...
zul nih memg chenta sama kucheng2 ek....hehehehe

THE ZUL said...

@iffa
ha'a mula2 nak buang kucing betina jer...pastu kucing jantan asyik kencing merata2 jer..so better buang sekaligus...ader gak kawan kat sana

@TSYAZ
ha'a...saya ni pencinta kocheng
miao miao xD

whitelover said...

yap2..17 ari yg lalu 'z' tuh tggl kn daku..huhu..jus 'a' aje ade skrg nih..'a' lgi 1 n 'w' da kasik kt org len..haha~

Ayu_gorgeous said...

cute2 nyer kucing..mintak sekor..hahahaha...mekasih jd follower the zul ek..huuhuu

penunggu_Batu_buruk_batu_bertakuk said...

huuuhu.. aku pun da bela kuching kat kolej kediaman. just bela, yang bagi makan n beli whiskest tiap2 hari classmate aku. sekadar berkongsi, maklumlah dah lama tak mengomen n ziarah kat blog the zul...

THE ZUL said...

@azwa
waaa....skrg ni ku ingin mencari kucing baru yang berdisplin......
nak kasi nama "z" "u" dan "l"

@ayu
ayu sememangnya gorgeus....meh lar folow aku plop....lenguh lar aku follow mu dari mydin hingga ke giant hahaha

@batu belah
aku x pasti saperkah ini.....adakah nudin?adakah iffa?since alamat U itu uitm...adakah

adakah

entahlah

penunggu_batu_belah_batu_bertakuk said...

semalam aku da bagi mandi kucing yang kawan aku bela.. dah lama dia tak mandi, mungkin dah sebulan kot. jadi, aku bagi mandi dia dengan sabun protex.. coz, kucing ni memang tidur setilam dgn kita org. sejak dua menjak ni, time2 tengah malam, selalu kacau kita org tidur.. macam2 dia nak jilat.. mulut, hidung, jari n kaki... memang memberikan tekanan ketika tidur..

THE ZUL said...

aku rasa lar...
sabun protex memberi kesan sampingan kat kucing mu.....

hebat tul bleh mandikan kucing...kucing kampung ker kucing kedai?

penunggu_batu_buruk said...

mandi paksa... baru nak masuk bilik air dah meronta2.. terpaksa tutupkan mata dia..