03 April 2009

jari-jemariku sakit


lama giler aku dop update blog,maaflar.
sebenarnya aku dah kering idea nak letak aper dlm blog aku ni sebab masa aku byk depan pc.
kalau aku ni jenis suka melancong mmg byk gak aku share ngan korang.

hmmm....
Hari ni Najib angkat sumpah jadi PM.
harap2 tiada kejadian April fool melandanya. Aku xnak komen panjang2
sbb skrg kerajaan memang agresif dalam menangani isu blog ni.
so apa aku boleh cakap buat yg terbaik utk Malaysia. Ok cukup psl Najib...

berbalik pada isu jari aku, jariku telunjukku mengalami kesakitan kerana menekan keyboard akibat bermain Game Cabal Chronicle, dah lama x layan game MMORPG sekali main
pehhhh, giannnnnn. 1 jam dah mcm 1 minit sbb game ni mengasyikkan.

pejam celik dah bulan April, masa memang pantas berlalu dan takkan menunggu kita.
so hargai dan rebutlah masa yang terluang ni. Aku start cuti December lepas sampai skrg, mmg lamaaaaa. kdg2 boring, kdg2 best plak cuti tapi serebrum aku berfungsi sbyk 30% jer time2 cuti. So lagi 70% aku simpan time blajar nanti plak.

8 comments:

Bedu said...

tu itik ko ke zul??

roslan said...

kah3..zul2...

THE ZUL said...

ahahaha
tp anak dia msk lobang

whitelover said...

patot r dop on ym..keke

THE ZUL said...

huhu lama x on azwa...
sbb main game...lama doh dok main cabal

iFFa said...

kering idea nak taip kat blog?.. kalu cmtu sila jawab tag ak...hehehhe

Peminat Fantastic THE ZUL said...

akhirnya THE ZUL meneruskan mengupdate blog.. tahniah

THE ZUL said...

@iffa
nanti aku jawap tag ko :D

@Peminat Fantastic THE ZUL
LOLZZZZZZZZ..thanks susah2 jenguk blog aku ni....guaner part time jadi pok guard? bereh?