18 March 2009

Bye bye black theme.........

theme terbaru blog aku.
Nature

aku pilih tema Nature sebab ia menggambarkan ketenangan.

theme lama aku back in black..

16 comments:

whitelover said...

saya menyokong penukaran theme ini..hehe

-------------------------------------- said...

saya pun berfikiran sedemikian.....walaupun internet sgt slowwwwwwww..........

Bedu said...

sy tak sokong penukaran theme ini
noob theme
hitam itu ketenangan

THE ZUL said...

hitam nampak kemas....
nama saya hujan

whitelover said...

lalala~~

THE ZUL said...

LOLOOLOLOL

kelopak said...

x sokong la..

freakinshark said...

zul..selamat hari kelahiran..semuga kamu akan menjadi lebih manusia untuk kesekian kalinya..syabas...

THE ZUL said...

thanks banyak2 shakrina....

dah tua da akuuu

ira noob :D

iFFa said...

waa rajinnya tukar2 theme.. ni theme yang ke3 dah ye?..
lepas ni tema ape lak yg nak dipilih?..

THE ZUL said...

tgk atas kesusuaian dan mood....
ni pun dah rasa bosan dgn theme ni
nk tukar lg ni kot....

hehehhee

Indera said...

salam the zul
tenang theme nih
ada masa jenguk2 blog sy!

Peminat Fantastic THE ZUL said...

saya benci theme ini.. kerana membuatkan saudara THE ZUL tidak lagi mengupdatekan laman ini..
benci.. benci.. benci.. kembalikan THE ZUL kami yang dulu... kembalikannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!

THE ZUL said...

lol saper plak tu....??

aku bukan xnak update...sebenarnya aku xdop idea doh nok tulis mender dalam blog aku ni har....hahaha

iFFa said...

wow ade peminat fanatik... waa dah glamer dah ni.. nak autographhhhh

THE ZUL said...

haha meh meh nak sains.....