23 April 2009

Bolehkah aku.....aku bolehkah?

























pejam celik, pejam celik, lompat skit, meniarap skit
dah bulan 23 april. Dah bulan 23 April?cam pelik jer ayat aku. Wat the help? cepat giler masa berlalu. Ni lar lama x warm up, BM pun berterabur.

aku start lepak rumah since december 2008.
tggal lagi 2 bulan or less untuk aku sambung belajar.
aku bercakap dgn diri aku sebelum meniduriku.

bolehkah aku menghidupkan enjin dlam otak aku yang sekian lama bersawang dgn sarang labah2?
bolehkah aku tidur awal since aku tidur lepas subuh
bolehkah aku hidup tanpa internet since ia menjadi pengubat di waktu luka lara.
bolehkah aku melihat nombor2 algebra,coding2 menggila since aku tinggalkan sekian lamaaaa, oh tidakkkkkkkk.

aper yg plg aku bimbang aku takut aku terpengsan. serebrumku dalam peringkat pra matang kerana 3-4 bulan ni tak banyak aku guna pakai serebrum. So difahamkan bahawa hanya 10% serebrum working pada musim cuti ini.

arghhhhhhhhhhh!!!

8 comments:

freakinshark said...

"bolehkah aku menghidupkan enjin dlam otak aku yang sekian lama bersawang dgn sarang labah2?"
~guna ridsect gerenti buleh..

"bolehkah aku hidup tanpa internet.......since ia menjadi pengubat di waktu luka lara..............."

~ni kompem boleh...coz ade wireless dah kt mane2 U pn...

"bolehkah aku melihat nombor2 algebra,coding2 menggila...since aku tinggalkan sekian lamaaaa..oh tidakkkkkkkk......"
~errr...ni aku tak tau.aku dah takde kena mengena dah lagi dengan coding...

rileks ar zul,go slow mo...
bolesh punye...asalkan anda tidak lagi mengewoi rizhan seperti tempohari..kekeke.. :D

*kenapakah kamu harus meletakkan a end dabeliu meal tersebut?menitis air saliva ku..zulicious..

whitelover said...

haaa~
haaruuu~
haaruuaann~

insyaallah idop blik enjin anda,.

THE ZUL said...

insiden terwoi itu... mungkin aku akan implementkan ker universiti yg aku bakal jejak kelak.....

thanks for morales support......
hahahaharithiskandar

qiilans87 said...

gud luck

D'Rimba said...

Samalah kita sambung belajar bulan Julai nanti. Akupun suka berblog sampai subuh. aku bidang teknologi maklumat, kau?

THE ZUL said...

thx 4 follow :)
aku bidang multimedia/networking kalau ade rezeki

iFFa said...

yee ak dh nak hbs :p

pagi2 bace blog ko ni wat ak lapo je..nampaj makanan a&w le plak

THE ZUL said...

bestnya cuti 2 bulan kan...
ak dah nak termuntah terlebih cuti ni