17 March 2009

Serba serbi lembap



Serba serbi lembap.

apakah itu.

itulah our no.1 ISP.

STREAMYX aka screamyx,slowmyx.

line internet mmg x stabil speed mmg x menentu payah nak stabil.

servis pelanggan mmg slow, dekat 4 hari aku buat report psl line rumah aku problem.

cakap nak setel hari ni, dlm tengahari sampai sekarang (petang) x sampai2.
padahal rumah aku dalam bandar bukan atas gunung or kat perkampungan orang asli.

serba serbi lembap.
tapi ader satu benda jer laju tentang STREAMYX ni.

iaitu time mintak bil.

ingat Streamyx ingat Lembap.

11 comments:

qiilans87 said...

100% aku setuju ngan ko zul...fallllaaattt jugak la diorg ni kan...abg aku nak tggu org tu upgrde 4mb seminggu lebih baru dtg umah..aiyoo..ape la susah sgt kan..dah tau user malaysia ni ramai..up la 10mb..xpyh mhl-mhl..siot jer..adeh..=p

THE ZUL said...

lol nak upgrade pun lambat mari?

apetah lagi nak baiki

arghhhhhhhhhhhhghghg
sampai skrg x mari2 lagi..

DP betul!!

Sly Nolan said...

hoho~~ untung la~ aku da sruh dtg ni.. skang ni da dkat sbulan x sampai2 agi...zzz

Roslan said...

sumer nye lembab zul..bese la..em ade bran ke nak lawan snooker or pool ngan ambo zul??kui3..

THE ZUL said...

biar betul nolan? sebulan lol...kalau aku mmg dah lama naik angin....


lan..mari arr test...snooker lar...
pool ok gak...heheh

Pok Guard said...

ish...3x
kesiannya.. aku memang setuju streamyx mmg lembap..
tapi yang aku paling tak puas ati.. time dia potong line pun, aku dicaj jugak.. ade ke patut.. bayaran untuk servis yang tidak diberi.

THE ZUL said...

aku sarankan mu ketuk dgn kayu pok guard mu..agar dia sedar

Fadhlah said...

umah aku ok ajer...aper kata korang complain terus ke center..bukan no 1-800-bla..bla..bla.. tu.tp direct ker ibu pejabat diorang..dlm bill tu ada..klu ble cakap terus ngan manager report org stremix nie buat kerja lambat..aku dulu,2-3 kali kena cam nie.cal 2-3 hari baru dapat feadback..sekarang nie call ajer terus sampai esok..diorang nie klu dah kena gertak ngan bos diorg baru buat kerja laju..huhuhu..arios..

THE ZUL said...

bagus gak idea ko tu Fadhlah.....
sbb aku biasa call no.100 jer.....
nak buat report jer makan 2-3 hari....pastu check port luar 3-4 hari...nak bleh mari 1-2 minggu....

kena gertak baru buat kerja

nia salina said...

sangat setuju dgn u dik

THE ZUL said...

hehe thanks sbb memahami =)