12 March 2009

March Madness!!!


























lama aku x update blog, actually tak banyak yang aku nak kongsi ngan korang.
hari esok aku sama seperti kelmarin. Kelmarin sama jer dgn esok.

bulan Mac dah masuk. So estimated dlm 3-4 bulan lagi aku sambung belajar.
waahhh, lamanya cutiiiiiii bestttttttttt dan at the same time bosan gilerrrrrrr tapi dalam kebosanan ader kebestannya!

aku baru jer recovered dari sakit tekak+demam+selsema, satu gabungan penyakit yang paling aku tak selesa. dan aku take notes dari kejadian itu. Aku kena banyakkan minum air masak 4-5 gelas sehari . Cuaca pun x menentu, time nak panas memang panas sangat.

so pesanan aku, saper yang nak jaga kesihatan kulit muka/tekak, rajin2 lar minum air masak, plg kurang 4-5 gelas sehari sebab dia membantu menyegar dan menghidratkan kulit.

aku baru bgn subuh tido, x sempat nk tgk bola. Kepada Ihsan, thx sbb miskol aku lol tp faham2 lar, time aku tido mmg payah nak bangun balik wakakakaka.

aku nak golek jap sbb kul 12 nanti nak beli nasi beriani plak.

8 comments:

freakinshark said...

"bulan Mac dah masuk.....so estimated dlm 3-4 bulan lagi aku sambung belajar....."

insyaAllah...kami mendoakan kamu sekalian...

THE ZUL said...

aku terharu dan tergaru dgn statement ko sharkrina...

hrp2 leh ketemu lagi

iFFa said...

nanti dapat tawaran sambung kt mane bgtau la ye..
p/s: kenapa gaya muka dan baju kat old trafford dressing room same sebijik cam gambar facebook yg ada kat tepi blog ni?....hahahaa

THE ZUL said...

hahah bereh jer iffa.....

yg gambar facebook tu potoshop..yg kat old trafford tu lar real :D

pak Guard UMS said...

tapi aku bergitu terharu kerana baru2 ni MU kene belasah 4-1 ngan liverpool... walaupun aku bukan kaki bola, tetapi kaki ku tetap kaki manusia normal

THE ZUL said...

lol din...sejak biler mu minat bola? hahahah..ke mu tuko profesyen doh?

Bedu said...

busuk dok bilin persalinan MU tu?
kohkoh
ak sbg fan liverpool mntak maaf banyok laa kalu terlbh score lak ari tu smpai 4-1..hihi

THE ZUL said...

hahah lantar lar nak belasah 10-1 sekalipun....aku bukan fan Man u..

nantikan match dgn newcastle united yerk =)