04 February 2009

Semalam aku kena tindih :(

Semalam aku kena tindih.
fuhh, dah lama aku x kena tindih, aderlar dlm 3-4 tahun lepas yang last kena.

Tah tiba2 ari ni dia kena balik.

Masa tu dlm petang dlm kul 4 petang.
mula2 aku tidur dlm bilik aku, pastu aku pindah tidur kat bwah kat ruang tamu sebab dlm bilik aku panas hangat, kalau letak maggi sure masak!!

Pastu aku tidurlar kat atas sofa, pastu masa tu lar aku rasa kena tindih. Aku separa sedar.
Aku nampak 3 orang makhluk asyik ketawa, pastu dia duduk belakang aku.
Masa tu lar, dada aku rasa sakit+lemas.

Aku rasa mcm xleh bernyawa. Aku jerit mintak tolong pun x berapa nak keluar suara, pastu aku jerit Allahhuakhbar pun xnak bla lagi makhluk tu. Dalam hati aku ni, aku rasa kuat giler makhluk ni.

Last2 aku baca ayat kursi, pastu time tu lar aku sempat pegang tengkuk makhluk 3 ekor tu.
Pastu aku humbang dlm lubang jamban , tiga2 ekor tu aku sumbat dlm lubang jamban.

pelik tul mimpi aku ni, naper ending aku masukkan makhluk tu dlm lubang jamban?ironic betul.

lepas aku terjaga, aku berpeluh abis. Walaupun kat ruang tamu aku sejuk.
masa time tu, aku rasa badan aku sakit2.

15 comments:

kelopak said...

ehh...cite btul ke ni zulll..
satu episod je ke?

whitelover said...

hahaha..tragedi menyayat hati nih..

NixeL said...

haaa.....
ni mesti tido...x basuh kaki ni...

xpun sebelum tido ko ...ermm....
wakakakaa

freakinshark said...

zul...

aku rase aku pun kena tindih jugak la baru2 ni..aku pun tak sedar..sedar2 je kena tindih....memang giler ar...badan bulu hitam,mata hijau...aku dah baca macam todin suruh baca..tapi bile aku pegang rasa cam best..rupenye aku kena tindih dengan kucing..celakak betul!!!

yang peliknye kucing tu dah takde sekarang ni...

bekas tunang maria ozawa gong kapas said...

laa..ingatkan maria ozawa tindih kamu..

Bedu said...

kalu maria ozawa tindih, memancut la jawabnye zul...kohkoh
tol ke ko kena tindih? mcm cite ko main petik je, siap humban dlm jamban. Member ak ada sorang kes cmni, last2 dia meninggal..hohoo. Gurau je zul,jgn maraaazzz

THE ZUL said...

lol memang cerita betul lar...
based on my personal experience kelmarin...bukan omong2 kosong...

memang lemah satu badan....
tapi kalau kena tindih di maria ozawa....memang benda lain yang lenguh~lolx

freakinshark said...

aku meratapi pemergian bulan di negeri darul ridzuan...

~_~ sigh....

THE ZUL said...

aku pun terasa bahangnya kat sini!

cilakak najib melahirkan katak yang liar....

pok gurd UMS said...

ala.. aku yang tindih ko tu.. dah aku ketuk pintu hampir pecah tak bangun2.. cuba kejut.. memang sah dah sampai, apa kate daus 'sirol...', entah lupa plak... terpulang lah kepada ko nak percaya ke tak kebenaran yang ingin aku sampaikan.. bulan 5 baru aku balik ganu..

Pok Gurd UMS said...

tersilap link lah plak..

iFFa said...

haha mimpi je ke.. ingatkan umah mung betul2 berhantu .. lepas humbang dlm lubang jamban tu, tarikh dop flash tu?..kang nanti ia kuar lagi.. :p

THE ZUL said...

lol pok guard ums.....
rajin mu masok blog aku yer....
mu nudin ker..haha part time jadi pok guard?

lol iffa...memang mimpi tapi rasa sakit seluruh badan....pelik tul ending dia.......
confuse.com betul

Pok Gurd UMS said...

nudin? biarlah rahsia bak kate dato' ct. siapa diriku taklah sepenting sumbangan ku kepada mung..apa yang perlu mung tahu, akulah penyumbang utama mesin kira visitor mung.. mana tak nyer satu hari dalam 20kali aku masuk kuar masuk blog mung.. moga mung bahgia ngan dunia mung.. selamat malam..

THE ZUL said...

hahaha rajin arr mung nudin...
kalau ader award mmg mu lar orang pertama aku vote!!