02 February 2009

Aku memang suka Youtube!!!


Bagi aku Youtube ni dh macam stesen TV aku hari-hari. Aku rasa x payah pakai Astro dah.
Kuasa keunggulan Youtube ni memang sensasi, maklumlar kuasa di hujung jari anda, just type jer keyword2 tertentu and PAM!!! arkkk arkkk!! kuar video2 yang kita nak.

tapi jgn taip yang bukan2 plak dosa!!!
Youtube ni lebih dikenali sebagai streaming site. So kat situ ader berjuta-juta videos yang di upload oleh orang-orangan di seluruh dunia. Just type jer contoh ko nak tgk Pak mat panjat pokok tup tup ader video pak mat tengah panjat pokok, peh laju bai pak mat panjat pokok 0.5 seconds dah ader atas pelepah kelapa.

Pastu ko taip plak keyword "Video pak mail jatuh longkang" papppp ader 450 videos related, peh memang best lar stesen tv aku ni. Just type jer sumer keluar.

Unfortunately, ader jugak tube2 yang sejenis ngan youtube ni yang khusus untuk porn, tapi aku tak sarankan korang lepak sana, just stick ngan Youtube udahlar oke?

Hiburan di hujung jari anda.
Actually most of my times, anggaran kasar dalam 60% masa main internet, aku banyak lepak dalam Youtube, best gak baca komen2 orang dlm videos.

Kesimpulannya di sini, belilah Ramly burger walaupun 40% sahaja yang jual ader keju.

ok lar dah nak subuh ni, ari ni turn aku plak setting speaker surau kampung aku.
Salam sumer.

ekekekekek~

5 comments:

freakinshark said...

erkk...porn?ape tu?

macam tak best je bunyinye...youtube ni best la..macam2 ada..aku type lolang..tetiba ada anda..dasat r youtube..giler r...

DimensionX@putera said...

zul dah tak betul..
hua hua hua~

THE ZUL said...

giler paler mu shark....
aku taip chesting dulu...mu tahu keluar mender????
lu pikir lar sendri

dimensionx....putera server down...so
aku semi-waras

freakinshark said...

kluar mender zul???

kalo aku taip betul parking ada?

THE ZUL said...

aku rasa...

video tu pasal chesting tolong membetullkan parking kamu....

dialog dia lebih kurang camni kot...

"Shark....parking mu mcm x berada pada posisi yang betul lar....meh aku tolong...ekjas skit"....