31 January 2011

Ais Blended yang tinggi.



Ais blended ni tinggi, no wonder harga pun tinggi.
sedut punya sedut sampai beku serebrum aku.
Memang tinggi. Pernah aku sedut sampai aku hanging 4 saat sebab kesejukan meluru ke pangkal serebrum otak aku.

Kesian awek tunggu saya minum ais blended sampai abis. Saya minum dengan tempo perlahan sebab ais blended ni tinggi!




Suh awek sedut sekali, tapi dia buat skill pemalu. Xleh minum air sejuk menurutnya.
Jadi paksa dia makan biskut panjang kat dalam ais blended itu.




Awek makan bubur ayam. Agak sedap bubur, boleh la fight dengan bubur McD. Sudu dia guna umpama sodek. Dia kata bubur dia order tu menarek rasanya.
Awek makan 70% jer lagi 30% aku tolong habiskan. Yai~~

Kesian awek. Saya suka paw makanan awek.

Agaknya hampir 99.98% kali datim, saya selalu tolong habiskan makanan dan air dia.
Kesian awek. Kesian separuh.

10 comments:

al_hakim said...

tinggi betul..kne laju2 minum tu..huu

whitelover said...

order le lagi

THE ZUL said...

minum laju2 sampai beku. awek xboh minum

whitelover said...

seksa seksa seksa

iFFa said...

giler tinggi huhu..bape harga tu?..
p/s: kem salam kat awek.. bleh geng ni, ak pun suka makan bubur ayam hehee... hi awek zul :p

THE ZUL said...

boleh2 dia dah lama nak berkenalan dgn iffa tu :P

p/s : RM9.90

whitelover said...

hai awop..name saye sofia..selamat berkenalan iffa :)

Berto said...

fuhh, cair den nengok ais belended ni

alexa yussida said...

lelaki mkn bnyk:P

THE ZUL said...

hahaha
makan byk sebab 1 hari x makan :P