08 December 2010

My linky lala.

Hello korang, dah isi minyak motor jiran ke belum?
Sebenarnya, xder benda yang extraordinary sangat yang nak dishare dan diceritakan sejak akhir-akhir ni.
So, dalam keadaan kebosanan dalam kebahagiaan, aku nak promote site-site yang aku baru buat dan join baru-baru ini.




Ini blog aku nombor 2. Ini blog santai-santai jer, himpunan gambar-gambar kelakar.
kepada followers aku, meh la follow blog no.2 aku tu skali.
Kalau tension2 psl pakwe makwe, jiran sebelah,ketua kampung or tension psl kenaikan harga minyak skrg, meh la lepas tension kt blog aku kt atas tu.





Kalau saper-saper malu2 nak tanya aku, masuklar link tu. Sebab korang boleh tanya aku sbg anonymous yakni aku takkan tau saper yang tanya aku tu. Tak kira la nak tanya soalan2 aper pun, psl sejarah parameswara ker, bas kegemaran aku, stesen minyak kegemaran aku, cara-cara nak pikat awek cashier dan berbagai2 lagilah.

Satu jer aku mintak tolong, jangan tanya soalan add math, kalkulus or benda2 yg berkaitan dengan matematik.

Korang tanya, aku jawap!




Twitter ataupun dengan bahasa yang senang difahami status update. Aku memang big fan of twitter sebab bagi dia adalah alternatif bagi facebook. Sebab kadang2 aku agak serabut tgk facebook yang dipenuhi dengan gambar2,link2,video2 embed yang memenuhi kat home feeds news aku.

Kadang-kadang tension tgk orang duk update status fb setiap 5,10 minit sekali. Nak update banyak2 gi sign up twitter la diud. Update status sampai lebam. Kalau kat home twitter korang just leh tgk update status yang korang follow sahaja. So, senang nak manage saper yang korang benar2 nak tau update dia dan nak tau apekebender dia duk buat hari-hari.

.
.
.
.
.
.

6 comments:

whitelover said...

ho0..mcm2 die ade

THE ZUL said...

awal dia bangun! :)

whitelover said...

hee..! awl ke? tu r..terawal plop

THE ZUL said...

awalkan lagi!! :P

citah bukan mazid said...

jom join ni hah

http://furdunesia.blogspot.com/2010/12/pendaftaran-bloglarian-2.html

THE ZUL said...

aaaaa nanti aku ushar..