05 December 2010

25 random things about THE ZUL.

Seraya aku bangun dari tidur, aku berasa agak kecewa sebab pc aku mengalami kerosakan lagi! hardware suspected : Grafic card.
Motor 125z aku pun sedang rosak gak dan sedang dirawat di bengkel berdekatan akibat masalah brek disc belakang. Serba-serbi rosak! lol, duit lagi.

Hatta, itu tak menjadi masalah bagi aku untuk menjawa tag daripada Kay. Sesungguhnya aku bukan big fan of tagging dan tagging bukan big fan of aku. Tapi kali ini tag tersebut menggetarkan jiwa jantan aku untuk menjawabnya secara melulu hahaha.


25 random things about THE ZUL.


  1. Peminat setia bola sepak.
  2. Big Fan of Newcastle United, i'm not a glory hunter like people out there.
  3. Berupaya duduk depan PC dengan lamanya sampai orang kata "Xder life ker?"
  4. Gamer daripada pc ke console ke console balik ke pc balik.
  5. Ader 5 orang dalam keluarga aku.
  6. Non-smoker.
  7. CR7, aku memang big fan of C.Ronaldo. Trickery,speedy,arrogant and diver lolol satanic+angelic at the same time.
  8. Aku suka burger daripada Burger Ramly ke Burger Franchise.
  9. My hero " No.9 Andy Carroll " Newcastle Striker. previously Alan Shearer (retired).
  10. Aku suka duduk kat rumah dan jangan tanya aku " x bosan ker lepak rumah hari2?"
  11. Aku suka berblog tapi kadang2 aku xder idea nak tulis aper.
  12. Aku bengang kalau internet perlahan.
  13. Aku bengang kalau PC aku rosak contohnya skrg ni xkuar gambar kt LCD! fish! on9 pakai laptop lol.
  14. Aku ader motor rempits RXZ+125z hakikatnya aku bawak motor 80km/h jer. So, aku bukan rempit oke.
  15. Aku x suka dikongkong dan jangan cuba skemakan aku mengikut silibus mu.
  16. Aku suka cuaca hujan sebab aku rasa hujan ader unsur-unsur ketenangan.
  17. Aku suka politik sebab aku suka tengok typical melayu duk berpolitik cara mereka. shame!
  18. Mee sup astaka merupakan makanan fav aku kt Trg. Nanti aku buat entry psl beliau.
  19. Berkaca mata masa umur 16 tahun, seriously aku x sker berspek! sbb payah nak bersukan. Kenapa aku x pakai contact lens? sbb aku takut nak pakai lol!
  20. 20 june 2010 -Sweet Agreement .
  21. 21 March 1987 - besday aku tapi aku x pernah celebrate pun. Cukuplah dengan panjatkan kesyukuran kepada Allah, sebab bagi aku nyawa untuk aku hidup di bumiNya. Amin.
  22. Aku bukan fotogenik, so jangan tanya kenapa aku x pernah senyum depan camera hahaha.
  23. Aku suka tgk Supernatural. Sbb aku tgk dua beradik dean and sam sangat cool berjaket sambil melawan demon tapi aku bukanlah big fan of tv-series sangat.
  24. 24 March 1987 - Azwamurni Birthday
  25. Tahniah kepada korang yang berjaya habis baca 24 benda pasal aku yang boring ni. Sila tuntut hadiah kt Pejabat Pos Berdekatan.
  26. +extra - akan jadi hipokrit+ muka plastik untuk certain cases.

Saper-saper yang boring-boring,comey-comey,hensem-hensem yang dalam keadaan kebosanan boleh menjawab tag ni secara automatik tanpa sebarang faedah!

.
.
.
.
.
.

12 comments:

Kay the son of Denan said...

Typo detected!
"sebab aku RAYA hujan" LOL

Nice bro! gudjob! :D

Niwey, takziah untuk PC and Motor yer? LOL XD

THE ZUL said...

lolololol

sharp eyes u got thar.
oyeee, condolences to my pc+motor

whitelover said...

20. 20 june 2010 -Sweet Agreement ♥.
21. 21 March 1987 - besday aku
24. 24 March 1987 - Azwamurni Birthday ♥ :)

THE ZUL said...

hey yu!
wc lah kalu cmni gaya dia.

whitelover said...

okeyh along!
biase la saye benua lain,,along benua lain :P

cik ngade ngade said...

pelik la.... asal seme bnda yg aku tepikir nak post... msti ko yg post dlu..... 3 kali daaa ni.... haiyaaa.. hahaha.... =P

THE ZUL said...

yer dop ni fazreen hahaha.
post jer, aku ske membaca.

THE ZUL said...

whitelover - relax2 dlu adik wa, along tgh menikmati cuti ni :)
kim salam emak,ayah dan kucing skali.

shindosai said...

muke plastik camner bro??
"asaimen akuuuu!!"

hik hik.

THE ZUL said...

asaimengg aku! *gaya tangan*

.::: Princess MOMOY :::. said...

betul2
momoy pun tension biler tenet slow
arrrgghhh...
Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM yer. Much thx
MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

Jangan lupa VOTE Momoy di BBPM No. 382 !!

THE ZUL said...

ok momoy will do :)