23 December 2010

Gerakan Anti-Justin bieber.


Justin bieber adalah seorang artis sissy yang paling cepat meningkat naik. Budak kecik ni memang cukup overrated di atas muka bumi dan cukup popular dgn lagu ghenynya iaitu "Baby". Walaupun overrated, budak ini juga dibenci oleh golongan tertentu termasuklah aku sendiri.

Setiap kali lagu "Baby" di putarkan, sensor kejantanan aku bergetar hebat dan mendorong aku mengemute lagu tersebut.


Aku cukup bangga dengan anonymous dalam internet kerana bersatu padu mengucar-ngacirkan kepopularan mamat overrated tersebut.


Satu Pakatan nakal telah terbentuk di dalam Youtube.


Dia menyeru supaya orang ramai menekan "dislike" button dekat dalam video "baby"
by Justin Bieber sempena birthday Justin pada 1 March ni.




dan hasilnya..................



Anonymous feat Anti Bieber Revolution 1-0 Justin Bieber
bapak giler! 415 milion warga youtube telah view video jadah ni.

740k dislikes berjaya dicapai berbanding 400k yang likes.
satu majoriti mudah bagi gerakan anti JB ni!.
dan majoriti Dislike still counting till now.

dan fanboy Justin ni juga, 24 jam mempertahankan artis kesayangannya di dalam ruangan komen di video "Baby". Kepada yang takder kerja nak buat atau bosan-bosan kat rumah, bolehlar melawat ruangan komen kat dalam dalam video tu.



once again. INTERNET wins.


12 comments:

miss haehae said...

hahahhaha~~aku anti justin bieber~~gli jek dye tuh~

THE ZUL said...

ohhh dia mmg

whitelover said...

ams <--- hardcre punye fan ni

THE ZUL said...

semoat lagi kembali ke pangkal jalan, sblm animasi rumah tangga baru muncul!

whitelover said...

ok..ringtone nset guna lagu 'baby'

THE ZUL said...

wak gitu, siap dia dalam Trans nanti! hint : area london!

iFFa said...

tau dop justin bieber tu tua dah. dah 51 tahun dah hahhhaa... pernah tgk video ni? : http://www.youtube.com/watch?v=Rc3jMoFJrBQ

THE ZUL said...

hahaha da tgk, tp mcm reall jer wakaka

miemelisa said...

ni anti J.B ker???
saya benci J.B bab dia tu arrogant!!!

miemelisa said...

lagi satu lagu dia yg 'baby' yg membuatkan telinga aq sakit mendengar lagu itu!!!
aq suka laman ni...

THE ZUL said...

telinga saya berdarah setiap kali lagu baby diputar di corong radio

miera melisa said...

ouwh,really????