08 November 2010

Pernah rajin dulu-dulu.


Dulu-dulu memang aku rajin.
betul, memang aku tak tipu lol! xnaik pun cgpa aku kalu tipu korang.
pantang ader exam, memang aku akan set dalam mind pukul 8 malam sampai 12 malam study.
nak2 time diploma dulu, keseronokan belajar time tu memang feelnya lain.

tapi masuk sini, sem 1,2,3 memang aku x nampak lagi. di mana terletaknya Multimedianya itu. Tiada satu pun subjek yang related dgn field aku ambik sekarang ni.

Yang aku nampak hanya a bunch of a lousy coding! pls don't get offence with my statement.

KEMALASAN nak study memang makin menjadi-jadi, kadang2 nota disebelah hanya menjadi hiasan meja sahaja. Nota-nota powerpoint hanya sekadar menumpang saiz Megabaitnya di dalam Hard Disk aku saje.

adakah multimedia itu hanya sekadar nama dan retorik semata-mata.
Tiada kata, sechantek bahasa.

mungkin ader hikmahnya aku masuk dalam course ini. Setiap berlaku memang ader hikmahnya. tak gitu?!

esok exam, tapi hari ni baru start nak buka nota dan nota baru jer print semalam lolol.
xper kena survive dlu exam kali nni..tp 11/11/10 ni ada death pair subjek (Data Struct+OS)
oh nooo!

8 comments:

freakinshark said...

dude...shit do happen.anyway,use shit for goodness,someday u understand what im talking about..

THE ZUL said...

seriously dude thanks for a sexual briefing at mamak-bosnia's stall...i really appreciate it.

whitelover said...

gluck zul~ :)
tingtingting

THE ZUL said...

tingting yer :D
tQ :D

PUT said...

i like what freakinshark said, shits do happen, and it will keep on happening until we die, so SHIT!!!

THE ZUL said...

always the smarter choice. hey heyy

Mohd Azmi said...

begitulah jadinya apabila manusia mula hilang minat dan motivasi.....

THE ZUL said...

paksa untuk minat tu lagi parah. so better move along.