01 November 2010

Kenapa bagi gap exam sangat panjang?




mcm menarik plop, editing gambo kt atas itu adalah idea spontan. ala2 comic strip.

al-kisahnya, aku mempunyai sejenis cuti yang ganjil dipanggil study week.
study week - weak for me.

aku tadi ader sembang dengan dinding bilik aku. Dia pun boleh kira mcm satu kepala gak dgn aku.
so aku aper lagi kami bersembang punya sembang dengan lebatnya. Suprisingly, we got something in common = boredom. Memang pom cuti2 lama boring gop xder aper nak buat.

nak study awal2 mcm x remaja je bunyi dia, sebab aku ni jenis xleh study awal2. Confirm esk aku akan lupa.

dari tadi, aku duk tgk tarikh ari ni kt taskbar laptop aku. hmm baru 1 november. Lagi 8 hari lagi utk first paper exam. Lepas 11 november aku mengalami gap 8 hari lagi utk next paper.

kalu korang baca post ni, mungkin aku sedang keluar bilik, sambil membaiki tiang lampu di setiap kolej di UPM.

jangan biarkan diri anda diselebungi kebosanan pada study week.

6 comments:

whitelover said...

hahaha! kesian~
sila ke fbmk untuk maklumat lanjut bagi mengisi masa lapang anda harap maklum

THE ZUL said...

nk isi lapang dgn budak kicik itu!!
hik hik hik

whitelover said...

budak kicik sedang tdo la yu

THE ZUL said...

sila bangun dan terus ke bus stop tersebut.

whitelover said...

bus suasana edaran habis waktu bekerja

THE ZUL said...

trans 2 tingkat pilihan kalbu :)