30 October 2009

Aku dah tak tahu nak start dari mane..

lama betul aku x update belop aku ni.

actually byk sgt peristiwa2 yang berlaku dlm hidup aku.
dan aku xtau camne nak visualkan dalam bentuk perkataan.

Skrg,aku tgh menduduki final exam sem 1 di UPM.
aku xtau naper sem 1 sini rasa cam kejap je, mungkin aku byk lepak kot dari study.

Actually,paper yg plg aku nervous skali ialah paper Diskret dgn Java.
but plg aku cemas skali Diskret lar sbb carry mark aku agak ter0k!
to be honest aku mmg x minat math!!! arghhhhhh.

first paper kenegaraan, kira ok lar soalan objektif. So acara tembak menembak telah berlaku di dewan exam.
tp kenegaraan ni kira ok la sebab aku mmg minat psl2 perlembagaan,pilihanraya sumer tu.
so x pening sgt.

second paper TITAS, psl ketamadunan Islam. Nota dia mmg membuatkan aku malas baca sebab xder bullet point just mcm novel jer. Tp time exam kira oklar byk soalan berunsurkan logik akal. so x payah sangat nak teka.

skrg ni dlm cuti pertengahan exam, kira 5-6 hari relax dekat UPM ader yg balik.
tapi aku x balik sebab aper aku x balik?kalau aku balik mesti aku cakap aku balik kan.

so skrg tgh menghitung hari utk mencapai kemerdekaan exam dan menghitung hari utk balik rumah. Sani express sky view menanti anda perhaps?? tahlar kalau beli awal tiket boleh merasa kot sani sengal express tu.

pastu cuti sem ni 6 minggu!!! wah bestnya, aku mmg suka cuti sebab hobi aku ialah bercuti.

8 comments:

iFFa said...

hahaha rase klako je bile terbayang yg mung ni muke budok sem 1 :p .. teringat junior2 sem 1 kat uitm dulu, seme muke baik2 je..
ade gok eh cuti pertengahan exam?.. cam pelik je~

THE ZUL said...

batch aku ramai ex-dip,stpm...
so ak x rasa tua sgt =P
bdk laki rata2 umur 23....

ader cuti tu..sbb gap seminggu gak...
tp ak malas duit...jimat duit hahah

kimie said...

aku masih muda...
GIGIH!!!

THE ZUL said...

hahaha dan dan je kimi

mu mmg muda..rambut mcm c.ronaldo

kimie said...

yer r.. ckp rata2 umor 23 tu mcm pointing kt ak je.. huhu..
yaaa, ini fesyen rambut terkini. bkn mcm ronaldo, tp mcm dr.taufik...

Anonymous said...

xperla zul.janjoi kite bersabar..

whitelover said...

rate2 umor 23? berkenalan sorang dua..

THE ZUL said...

bereh jer azwa...meh ar kpz