28 May 2009

Ujian darah aku =\

Pagi tadi sebelum aku nak tidur.

Jantung aku berdegup sgt kencang. Aku pun x tau kenapa aku rasa berdebar secara tiba2.
Memang time tu aku terus sakit dada+sesak nafas, memang betul2 lemas pastu aku cari mak aku yg tgh sapu sampah kat luar. Masa tu aku dah pucat giler..

Pagi tadi, tok aku dan pak sedara aku datang tgk aku pastu tok aku letak ubat kat dada aku.
lega skit rasa, mmg masa tu aku pucat gila rasa macam nak sampai ajal jer.

Pastu mlm tadi, aku gi klinik sbb aku x tahan dah. Naper jantung aku kuat sgt berdegup.
Pastu doktor ambik sample darah aku utk dianalisis.
skrg ni lega skit rasa lepas jumpe doktor.

skrg ni tgh gabra tunggu keputusan analisis darah aku tu.
mintak2 lar dijauhkan dari segala penyakit tapi aku rasa something wrong dgn jantung aku.

wallahualam.

13 comments:

sjsm said...

salam zul....jgn la rsau sgt.insya'Allah xde pape.kakni doakan zul dijauhi dr sume 2...tp lau ditakdirkan pe yg zul rse 2 terjd, zul kne redha...jgn menyalahi takdirNYA...

THE ZUL said...

wslm sjsm......
insyaAllah kalau ader aper2 kena redha dgn ujian illahi....

saya terharu dan tergaru dgn posting anda...terima kasih :))

freakinshark said...

zul???apekah ini semua zul???
aku sangat merisaui keadaan kamu..
muga2 blood test result berkesudahan positif...
amiiin...
aku rase ko kena kurangkan tido lewat..yup...

THE ZUL said...

hahahha...
aku pun kehairanan....
adakah ini kesan infection daripada michael scofield?.....

aku rasa yer gop..tido aku x menentu....tgh debor tggu ujian darah aku..biler tah nk call x_X

iFFa said...

suspen je baca entry ni... mungkin ko ada kekurangan zat makanan tertentu kot... aku doakan ko cepat sihat k...dan jangan duk ngadap komputer 24 jam...x bagus utk kesihatan ~

THE ZUL said...

tu lar aku rasa gitu kot......
24 jam pc tu satu hal....wakakak
adesss tunggu result ujian camne....

kekurangan zat or kekurangan ram

whitelover said...

haih..result bile kuor? dpt a b c?

THE ZUL said...

corrupt betul doktor....
biler tah nak call......
aku suspen giler...

kot2 dia terpaksa analisa byk kali...sbb nak pastikan result itu sahih

vivid calyx said...

zul..
agak suspen n tekejut ngan entri anda kali ni..moga tak dapat ape2 yg berlaku.doaku mengiringimu..:)

THE ZUL said...

yer...
ak pn suspen dan terkejut dgn entri ku ini
....
=)
weh ira....on lar ym/skype
sek2 nu sembang sana pakai mic

vivid calyx said...

skype/ym tu guane zul..

ak da skype..

tp tak main g..

ehhee...sek2 mane tu..

Roslan said...

apsal ko gi cek darah??nak kawin ker??

THE ZUL said...

aku sesak nafas pagi tu...
pastu g klinik dia ambik darah.