14 January 2011

Weeks Of Misery.


Minggu pertama untuk semester baru 2011 memang agak kelam-kabut dan bolok.
Memang entah apa-apa, aku terasa down sangat sampai tak lalu nak celik mata.
start jer maghrib lepas solat, aku terus tidur, pastu bangun kul 3 am solat isya'. Online sekejab pastu tido balik. LOL

Week 1 - hampir sumer kelas aku skip. Boleh dikatakan hanya 3.6% kelas je aku pergi. Takder mood nak pergi kelas sebab duk tunggu permohonan tukar program. Seminggu aku terasa xder mood,jiwa kacau, jantung kacau serta saraf kentut kacau. Terima kasihla kepada pengetuk pintu bilik aku sebab bertanya khabar pasal aku, even aku tak sedar sebab aku tido mampos.

Week 2 - termenung di bucu katil bertentangan dengan sudut meja laptop. Plan B dah launch if my application tak lulus. Minggu-2 Hampir 100% kelas aku x masuk. Motor plak buat hal so aku terpaksa makan kat foodcourt. Actually, aku tak berapa gemar makan situ sebab sem lepas aku makan nasi goreng yang ader pasir!!! bukan sekali malah 4 kali kena camtu! fark!

Dengan kehebatan roommate aku, motor aku berjaya pulih seperti sedia kala. Aku berlari-lari anak mengelilingi motor dengan kegembiraan, akibat sekian lama tidak naik motor.

Good news pada hari isnin 10/1/2011 , permohonan dah lulus. 3 hari berturut-turut duk ulang alik FBMK-Bangunan Pentadbiran untuk selesaikan permohonan-permohonan yang sepatutnya.
Everything is on the track
.
Aku dah boleh makan nasi dengan senyuman terukir sepanjang 3cm.
Aku dah boleh hidup seperti normal.

Minggu depan dah boleh start pergi semua kelas.

4 comments:

alexa yussida said...

tahniah tahniah berjaya selesaikan kebuntuan kecelaruan minda n hidup..hehe..papepon,blaja leklok n hidup msti diteruskan..erk~

THE ZUL said...

mekasih cik ida :D
inshaAllah leh belajar dgn lebih minat lepas ni. pastu sambung kt Russia :P

iFFa said...

waa jadi budak mass comm la pahning?..

THE ZUL said...

hihihi bukan pure masscom tapi broadcasting.