21 January 2011

New Hair Style

Dulu aku memang tergila-gilakan hair style C.Ronaldo.
Pendek dan lil bit fauk-hawk.



Memang selalu buat haircut macam tu. Senang nak urus, sikat pakai jari aku jer. Tapi rasanya hairstyle macam tu mcm dah bosan bagi aku. So aku berazam nak simpan rambut panjang. Tapi sebenarnya sudah 4 kali gagal nak simpan rambut panjang ni.

Tapi 2011 ni aku dah dapat inspirasi rambut panjang melalui local hero aku - Andy Carroll iaitu pemain Newcastle United dan aku harap dia tak potong rambut sebab nanti aku hilang Motivation plop.

Andy Carroll - Newcastle United no.9 Striker.



So far, almost 2 bulan kot aku tak potong rambut. Harap cubaan kali-5 ni berjaya lar.
Kalau gagal gop. Aku terpaksa back to the old style.

Ni saje-saje jer nak mencuba fesyen rambut. Bukan selalu pun :)

6 comments:

whitelover said...

nais trai diud

TSYA'Z (~_^) said...

hahaha..asal pndi jaga sudah...heheh...jgn jdi sarang kelemumur pulk...hehe

THE ZUL said...

@ams
ya will trai.

@syaz
tu la kalu korap gunting balik haha.

iFFa said...

eh baru sedar, andy karol rupanya motivator rambut anda ...

Fairuz Fazilah said...

hensem ;P

THE ZUL said...

xper rambut tetap smpan.