02 July 2010

di awan-awangan pada penghujung cuti sem........

Secara matematiknya, bercuti adalah suata perkara menyeronokkan untuk mahasiswa dan siswi di pelusuk dunia dan africa mahupun.
kadar peningkatan bil elektrik akan naik secara mendadak ketika aku bercuti hahahaha.
tu biasalar, aku tak nafikan gaya hidupku aku adalah seorang omnivor dan insomnia.

secara matematiknya, aku sudah berada di rumah selama 2 bulan 4 hari.
pejam celik,golek-golek tinggal 10 hari lagi nak pulang ke Penjara UPM.
tapi biasalah, manusia memang x pernah puas sentiasa mahu benda yang terbaik tapi baguslar gunakan dari persepsi +ve.

kalau tiada aral yang melintang atau aral yang menegak, bolehlar bawak transport sem ni. Senang skit menuju ke destinasi yang diingini tanpa menyusahkan diri menunggu bas memang terseksa batinku 2 sem tanpa kenderaan. Nak kesana ke mari terpaksa menyusahkan dua pasang kakiku ni tapi sem ni..kedua2 kaki ini diberikan masa utk berehat secukupnya dan hanya perlu menekan gear dan brek sahaja.

Survivor Series season 3 akan bermula secara rasmi pada pagi 13/7 iaitu waktu aku tiba di Hentian Putra bersama Azwa tersayang.

8 comments:

whitelover said...

balikkk~~ :D

THE ZUL said...

hahahha azwaa....ting!

whitelover said...

whitelover aka kaka :)

THE ZUL said...

haha whitelover..kirim salam ke azwa.

Mohd Azmi said...

bawak transport sendiri?

duk luar ke zul?

tapi kalau duk dalam pun,kalau hostel jauh letih gok,sebab UPM ni luas,paling luas di Malaysia.Macam Oxford lah jugok dalam Universiti ada bas.

THE ZUL said...

bawak moto jimi..
malas doh naik bas lol....

aku duk dlm lg...tp kalu korap gop duk luar gop...

mmg luas UPM ni...univ pertanian byk ladang2 dan bukit2 mi....mcm Univ kt Overseaaaaa

whitelover said...

dediket lagu 7saat jab
"kuingin kamu" tibe2 dediket lagu tatkala bosan melanda :D :D

THE ZUL said...

sayang azwa saya..forever ever :D