17 May 2009

Penamatan Sesebuah Epik!

Apa yang aku perhatikan sumer dah ader pengakhiran
plot2 akhir telah muncul yang menyelesaikan segala kekusutan

Bola Sepak
-Tahniah Man Utd kerana memenangi BPL 2008-2009
-Penentuan hidup atau mati Newcastle United team fav aku....samaada stay on BPL or turun divisyen......
-Man Utd-Barca final CL soon

Prison Break
- setelah 4 season aku tonton, akhirnya season Prison Break telah tamat!
tu antara series terbaik aku pernah tgk dlm hayat aku. Ending yang mengejutkan.
tapi ok lar overall mmg cantik storyline dia.
-actor and actress mmg kena dgn cerita tu, mmg pandai menjiwai watak!

Cabal Chronicle
- ni game online yang aku main skrg pun dah sampai kemuncak lvl200 rank 18.
- so aku dah mencapai max lvl max rank. Skrg tgh tunggu update terbaru EP-3.

STUDY
- setelah sekian lama bercuti, akhirnya aku dah nak sambung study plak.
dah lama serebrum aku bersawang.


VSN
- side projek aku, diharapkan sifu baru aurora ice memberi sinar baru kepada kami InsyaAllah.

8 comments:

freakinshark said...

walaweh..meletop...

amacam dude?dapat kat mana study?
VSN tu ape kebendanye?

THE ZUL said...

LOLOLL
bulan 6 minggu-3 baru dia announce

psl VSN tu mcm internet marketing...side projek time cuti jer..alang2 duk depan pc

http://forum.vskynet.net/index.php

Roslan said...

lolololol org dah tak reti gelak..kah3..akibat internet bersawang penuh di kepale..manusia tak pandai ketawa dan berperibahasa lolol..=P

gud luck zul

THE ZUL said...

terima kasih lan ying :)
anyway

lan lan lalan

Roslan said...

muahaha len kali aku dtg ganu kite gi lepak makan2 ek..hu3

THE ZUL said...

bereh jer lan..ajak ramai skit

Nuruddin said...

tak sangka saat akhir prison break ditonton bersama saudara Zul

THE ZUL said...

kemas mu din...mari mu..tgk episod akhir selalu