26 February 2009

Mari mengenali kucing sayer



























Rumah aku ader 8 ekor kucing.
time malam2 aku letak dia dlm apartment reban ayam yg di upgradekan kpd 3 Tingkat.
sbb malam2 banyak kucing lain yg gangster sering mengacau kucing aku!

Time siang2 hari lepas, kasi dia beriadah mcm main bowling ker,takraw,squash etc

17 comments:

Bedu said...

ganas giler kucing2 ni
seram tgk

Sly Nolan said...

tlg liskan name2 kucing ni :p ikut pic

iFFa said...

bawak le kucing2 g melancong ke umah tok cu.. sane pun byk kucing gak.. hehe mana tau kot2 mereka ni bersaudara ke :p

THE ZUL said...

Bedu..kucing aku... kucing military.....mmg ganas tp pengecut

Nolan...aduss aku lupa nak caption kat gambar...aduss...lepas ko kasitau baru aku igt....arrr

Iffa....rumah tok cu ..ader kucing ker?heheh time raya ari tu..x nampak pun..xper raya nanti aku bawak kucing2 ni skali

whitelover said...

hohoho..zul..blea kocheng gak rupenye ekk..nice2..

nak kasi up cikit lgi kocheng2 d umh zul (3 ekor) ley x? ahaha

iFFa said...

banyak gak kucing kat umah tokcu tu.. selalu je main kejar2 ngan dorang hehehe.. time raya tu, mungkin beliau kene kurung dlm umahnya kat blakang umah tok cu tu.. hehe

THE ZUL said...

azwa....saya mmg cat fan :D.....
kucing drumah saya dh cukup kuotanya xD

iffa..patutlar dop napok...
kene kurung rupanya...nanti x psl2 dimakan kuih rayanya itu

yah koboi said...

zul,kucing zul makan apa?

pepito mikoraso said...

kucing u maen bowling.takraw,n squash??
wah..
dsyat2..
hiks..

THE ZUL said...

lol..yah....kucing zul makan macam2...mee kari jer dia x makan

pepito....biasa lar kucing zaman 2009...canggih skit

intan.dayana said...

wah~
gile best la kucing2 kamu..
pandai maen boling,takraw, squash..
pasni bule la ajak deOrg maen ek..
hehe~

THE ZUL said...

hahah...
biasalar Intan....kucing2 ni pergi sekolah sukan dulu

xD

NON HUMAN said...

ZUL x kan nak wat blog jer...
hehee... jom tukar blog nie ke web or portal... den boleh uruskan
mahal??? nak tuk mu rm50 setahun eg zul.myportal.my.. x bezt??? zul.com=Rm105 setahun... hohooo
nak tau lagi sile le ke hellofareast.com

THE ZUL said...

insyaAllah..sbb income aku x kukuh lg...bayar bulan2 SRO dekat seratus lebih dah :D

enaff said...

xajak cats main intrnet ker???xpun ajor buat grafik..blh msuk income ooooo...try buat lu..klau berjaya,blh msuk replez belif it or not..huhuhuhu...

sblum aku lupa n terlambat,baik aku wish laluh..
epy bfday 2 u..tu j lah..dah tua mu nih...aku muda lagi..lalalalala

THE ZUL said...

haha thx for wish....
kucheng aku masih noob lagi...baru nak ambik UPSR........

dah tua dah aku 32 tahun

citah bukan mazid said...

xsangke ko ade kucing!!!
comel2!!