18 February 2009

Single ketiga dari Projek LOLAN - Orchestra Attack [PROMO]


Projek LOLAN - Orchestra Attack [PROMO]




demi untuk memartabatkan bahasa malaysia.
kami telah menukarkan nama band dari LOLAN Projek kepada Projek LOLAN.

kami baru sahaja mereleasekan single ketiga dari band kami iaitu Orchestra Attack.
namun ia masih di peringkat promo. Final release tak buat lagi kerana terpaksa menyusun balik muzik lagu tersebut.

elemen2 orchestra disemarakkan bagi mencantikkan muzik band kami.
more to come soon
=)

7 comments:

qiilans87 said...

pergh best tuh...rase nak mengalir air mate tau..hu3..

freakinshark said...

zul...
boleh ke aku mengkomen sedikit..
errr...
komposisi gitar agak lari dari drum,
kerna rhytm tak brape matching...
ape kate gitar tersebut di slow kan temponya...gubahan tersebut agak menarik,seperi dari free love.
jangan mare aku terkomen disini..
ape-ape pn..syabas..teruskan misi korang..projek LOLAN..
anyway,aku n alip pun guna nama sama,LOLANFX,studio digital kt kolej aku ni.rilis movie terbaru dari kami next month...insyaAllah..

THE ZUL said...

lol igtkan mengalirkan air ape tadi....lan lan lan lannn


sharkkkk...terima kaseh kerana komen...komen2 camni yg aku dahagakan ini...kalau tak komen...aku pun xtau...

baidewayyy...mu wak kelaur filem aku....buat ala2 prison break ker....asrama break ker...break disc
mu director???? jgn lupa previewkan dlm blog mung!!!!

Pok Gurd UMS said...

masih dalam kebingungan.... antara airmata kesedihan,kegembiraan atau kebingungan

Farah Lee said...

lol din..x abis2 mu... jadi Pok guard
hahahahhaa.com

awek zul yg selalu zul skodeng dari belakang gobok said...

abe zul dah bejaya...nanti sy belanja kokonat shake ek...abg toyen suply laksa..lama dah zul xngepong saya guna moto oldskool yg selalu menggegarkan kampung umah panjang...

THE ZUL said...

lol kemas ngat nama atas aku ni!
hahahaha.....