09 February 2009

cerita kelmarin dan esok


















Adesss, lambatnya bulan 6/7 ni, nak sambung degree plak.
kadang2 tu best gak lepak kat rumah. Ni antara cuti terpanjang pernah aku alami.

Semalam aku keluar rumah jap cari burger, last2 stock daging abis.
tinggal benjol ngan hot dog jer lol.

kepada geng2 VSN, cuti ni aku byk dgn korang lar alang2 cuti aku yang panjang ni ehehehe.
kalau boleh sebelum aku pergi menuntut ilmu, insyaAllah akan siap sumer mender tu.
set and forget ;) and $ .

kepada rakan2 dlm YM, thanks banyak2 kerana menghiburkan aku yg kebosanan tatkala cuti ni.
dan kepada rakan2 di Kemaman,UDM,Sekolah bandor, thanks sbb ingat lagi korang kat aku lagi yer.

skrg ni, aku belajar skit2 psl sony vegas. Ok gak software tu, mmg friendly giler lar tutorial dia.

skrg ni aku x banyak main game, just silkroad jer yg lain2 mcm PES2009.

single ketiga LOLAN Projek, akan release soon, just a matter of time.

7 comments:

freakinshark said...

zul..
aku baru perasan muka ko macam ronaldo tatkala menyarung jersi MU...

aku doakan encik mohd zulqarnain b che abdullah berjaya dalam permohonan beliau dalam upu bulan 7 kelak..InsyaAllah..Amiiiiiiiiiiinnn...

p/s:tukarlah sokongan kepada MU...

DimensionX@putera said...

awek mane tu...lawa gak
kkhokhohkokh

THE ZUL said...

Shark..terima kasih kerana
mendoakan aku yg serba kekurangan ini.....siapalah aku :(

Dimension.....tu awek pelapis aku....

tepung-gomak said...

siapa mu?..mu kan the zul...insya allah..ada rezeki jadi junior aku d ukm..
=D

THE ZUL said...

beres daus....
jgn buli aku pulak....
nanti aku suh amoi aku...bagi servis HJ free of charge!!!!!!!!!!!!

lan said...

leh nyer zul...nti gi ninja burger skali eh?? bereh boh...tukar la sokong MU zul..
mu byk sgt baju MU pon..jgn harap la ronaldo masuk newcastle..hahaha

THE ZUL said...

lol lan lan la lannnnn
aku pun heran lar...bakper burger ninja dop jual doh kat UDM...aku rasa dia hilang sokongan moral...iaitu KITA LAR...

sebab kita jer byk mempengaruhi bilangan pelanggan yang datang! tol x lan.....

penjualan ayam TDM pun dah makin merudum sbb Miji dah xdok...naim pun dah jarang beli..sebab biasa dia suruh Miji