13 February 2009

Aku memang sangat sangat benci kepada...............



















abang Daus....jangan jadikan saya sebagai modal yer :(
.....



Aku memang sangat2 benci kepada!!...................

  • Orang yang suka menipuuu., memang aku x boleh blah dgn makhluk2 camni.
  • Sembang gegar habuk takder.
  • Orang yang tak sembahyang!! nak jadi aper kalau x sembahyang?
  • Orang yang x kenang budi!!! buat baik macamanapun kalau x appreaciate ..sia2 jugak!
  • Orang yang buat bising time tgh aku tido seperti bermain tarian naga waktu aku tgh tidurr!! dan berkaraoke lagu kebangsaan uganda sebelah bilik aku!
  • Orang yang suka bragging/showoff/menunjuk2 seperti "Rumah aku lagi besar,40 tingkat" tu wisma darul iman!!
  • Orang yang buat lawak bodoh time aku serius, hahahahahhahahahah
  • Leeching atau ambik kesempatan. Orang buat lenguh2 dia just sekadar menumpang zzzz
  • Cuaca yang panas terik memang terbakar abis
  • naik Lif, actually aku phobia takut stuck!
  • Internet lembap, streamyxxx suckkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!
  • Orang mengeBUZZZZ aku bertalu2 tatkala aku sedang asyik membuat sesuatu yg asyik.
  • Motor buat hal tgh jalan, adussssss baru aku perasan enjin Motor aku tercabut kat lampu isyarat tadi.
  • dan aku benci tulis perkara yang aku sangat benci.

8 comments:

tepung-gomak said...

kimak...aku jugak dijadiakn user amoi tu....

NixeL said...

stimm aku tgk...
awek jepun tu.. hahahhaha

Anonymous said...

nak carut leh blah la wei

freakinshark said...

walaweh..

sangat garang encik zul harini...

*_*

THE ZUL said...
This comment has been removed by the author.
THE ZUL said...

lololol

corrupt blog aku....

saya seorang yang baik..tapi
kdang2 ader had laju dia jugak

=)

RazorwareZ said...

aku suke perkare no6
(p/s: for DP)

THE ZUL said...

hahahahhaha
:D
teringt zaman kita muda dulu2