29 December 2008

Aku suka makang KFC




















Nama aku zul, nama samaran dlm internet ialah THE ZUL.
aku ni seorang nocturnal dan insomnia.
nocturnal dlm istilah kamus nigeria bermaksud aktif di waktu malam.

sbb waktu malam cuaca sejuk mcm kat Jepun.
waktu malam2 macamni aku menyibukkan diri dengan internet dan berforum.
skrg dah jarang main games sebab aku tak tau main games aper, games pun tak tahu aku nak main aper.


dipendekkan cerita, tiap2 malam aku akan lapar. So kalau kul 2-3 pagi
aku biasa pergi KFC yang memang x jauh dari rumah aku. Kalau hulur kepala dari tingkap
rumah aku dah boleh nampak signboard KFC.

aku tulis ni pun sebab perut aku tgh lapar. Mcm2 lagu keluar dari dlm perut aku.
tapi skrg ni perut aku sedang memainkan lagu Keroncong techno dan lagu tema UDM.

oklar, aku nak gi KFC dulu.

18 comments:

whitelover said...

syayer pong syuker makang makanang kfc..

freakinshark said...

saya meminati pekerja KFC di cawangan KL sentral..wah,menariknya gambar anda bertiga...

whitelover said...

oh freakinshark...setiap kali melalui hway kl seremban setiap kali itu la melihat keadaan upm..aha..mari ke upm.. =)

tepung-gomak said...

aku pung suke makang kfc..kat pata batu buruk...

Anonymous said...

woi zul....
biler nok mari kemamang?
boleh aku belanja KFC

THE ZUL said...

yerr...marilah memakankan diri di KFC
btw anonymous..siapakah anda?

rantong said...

True story, kawan i perempuan & pregnan waktu tu. Nak makan KFC. Mungkin kerap makan kut. Lepas bersalin, anak dapat penyakit kuning yang agak teruk. Lastly, anak tu meninggal dunia. Penyakit kuning tu lebih kurang maksudnya ialah banyak toksid dalam hati. So, kata lain, banyak awak makan, banyak la toksid dalam badan awak.

whitelover said...

hahaha..mari kita makan makanan kcf lgik..

freakinshark said...

aha...whitelover betul..hehe..marila ke upm yang serba daif ni.hehe...saya menunggu anda...hehe..kepada encik zul,kentutki fright cicak sangat sedap..

DimensionX@putera said...

saya rasa utk yang pregnant..

memang x sesuai makan KFC...sebab baby yang dlm perut kena di hidangkan makanan2 yang berkhasiat dan seeloknya yang tidak bergoreng...

tu my opinion sajer

Siti Nurhaliza said...

Isu KFC diperketengahkan dalam blog The Zul a.k.a Alexander. hebat... ^_^

p/s: "tring" tu word verification aku dpt :D

THE ZUL said...

lol siti nurhaliza mana plok ni :D

pok guard sabasun said...

sedap lagi laksa toyeng

THE ZUL said...

lol pening aku....
mu mat amir ker??
ker shahrir?wafi?
pok guard sabasun -_-

Farah Lee said...

zinger tower?
uhhh noe..the taste is horrible

i told ya!
yikes puhh

THE ZUL said...

mmg dok sedap pon farah....
sos dia x sedap langsung

btw ko ni farahNM ker????

Anonymous said...

insaflah setitik duit yang dibelanjakan di KFC menyumbang kepada kekejaman YAHUDI....
Jom pakat boikot ISrael..

Dari.. Pak gurd UMS

yudi said...

sama neh, KFC memang lezaattt..