09 January 2009

Single pertama dari LOLAN Projek..Support Local Music Scene!!!



Band : LOLAN Projek
Genre : Universal

lagu "Mira" a big kredit kepada penulis asal lagu ni.
satu2 nya band dalam dunia yang mempunyai 2 orang ahli...aku sebagai drummer. Paih sebagai gitar/penyanyi. More songs coming soon, nanti aku try jadi bassist/drummer/piano dalam satu masa. Memang x cukup tangan kan, xper kaki kan ader.

support local music scene!

14 comments:

freakinshark said...

zul...............
waaaaaaaaaaa...
ada single dah ada..
ep bile lagi..
aku nak join audition sebagai penari latar leh tak???

NixeL said...

woo batista...
naper pendek jer lagu tu...kasi panjang skit

THE ZUL said...

hehe tu selingan jer...
panas engine dulu...soon baru buat betol3

qiilans87 said...

xleh belah..xleh belah..hahahaha..

THE ZUL said...

single terbaru
lala lalan lan lannnn

Farah Lee said...

aiyoo..
u nyanyi pendek sgt lah =P

freakinshark said...

zul..aku nak join..jadi backdrop pun ok la...boleh la..boleh la..boleh la..

THE ZUL said...

sila lampirkan kad pengenalan...
bahagian tepi sahaje beserta salinan sah :)

tepung-gomak said...

saya nak jadi rytem gitar..tapi saya tau lagu so7 je..sy ade pik gitar eross dan bekas salaman membe2 so7//leh x?...gagagagagga,...
juga bekas salam dgn dr mahadey

THE ZUL said...

gitar..kitaorang dh cukup...
tapi kalau kompang ader 2 kosong lagi..

requirement....lulus PAFA and dpt markah 23/30 dlm ujian undang2 kat Bitara

Bedu said...

ko pandai main drum ke zul?
ak kalu nk main lead gitar blh ar kot
skit2
leh jamming same2
dh lama ak teringin nk ada band sndiri

RazorwareZ said...

ahhh...nice..i like it

THE ZUL said...

alif...eheeeek =)

bedu... aku pandai main drum ngan piano jer....

Anonymous said...

kemas